Printer : Druk deze pagina af op de standaard printer zonder menu en logo, in groter lettertype
logo, foto van de lidwinakerk, toont gebouw en toren logo : Van den Oetelaar Automatisering uit Best

audio stream
niet actief

Lidwina Best - Van den Oetelaar Automatisering

Van den Oetelaar Automatisering levert maatwerk op het gebied van technische automatisering. Verstand van netwerken, servers en workstations maar ook van uw streven om door automatisering te komen tot kostenbesparing, betere dienstverlening en betere producten komen hierin samen.
Door nauwe samenwerking met Dreamsolution uit Delft lost Van den Oetelaar Automatisering technische en conceptuele problemen op die komen kijken bij een effectieve communicatie met uw klant. Door twee verschillende manieren van kijken naar uw probleem komen wij door samenwerking tot goede en vaak unieke oplossingen.

Recentelijk bouwden we deze site, het grafisch ontwerp door Dreamsolution, de technische zaken zoals databases en audiostreaming door Van den Oetelaar Automatisering

Wij bouwden samen onder andere sites, portals en back-ends voor bedrijven zoals Philips Benelux, Alianz verzekeringen, energiebedrijven, investeringsmaatschappijen en reclamebureaus.


Dreamsolution is een veelzijdig en innovatief bedrijf dat zich met name bezig houdt met concepting, ontwikkeling en consultancy op het gebied van internet, multimediale toepassingen en e-commerce. Dreamsolution werkt hoofdzakelijk voor design-, reclame- & multimediabureaus, maar kan ook het complete traject van idee tot website, intranet, extranet of elke andere multimedia toepassing voor haar rekening nemen.

Elke opdracht is anders. Elk probleem is anders. Elke vraag roept nieuwe vragen op en elke oplossing heeft zo zijn voor- en nadelen. Dat vraagt om meedenken, nadenken en vooruit denken. Dreamsolution is een echte sparringpartner. Met creatieve en technische talenten, kennis van zaken, en een gezonde portie enthousiasme.
De kracht van Dreamsolution bestaat uit de integratie van marketingcommunicatie, technische, functionele en grafische kennis én de flexibiliteit om op elk aspect kwalitatieve oplossingen te leveren. Oplossingen op maat. Bij Dreamsolution is maatwerk standaard.

Ons dienstenpakket is veelzijdig. Van webdesign en development tot en met complete database gestuurde online applicaties en content management systemen. Daarnaast beschikken wij over eigen servers voor hosting.

Powered by: Dreamsolution
Test Laser123.nl